20.1.2014

Yllätysten lauantai



UMK:n toinen alkuerä oli yllätyksiä täynnä.

  • Hanna Sky sai korkeimmat tuomaripisteet. Ilmeisesti myös tv-katsojat hullaantuivat, sillä Hanna porhalsi suoraan finaaliin monen ennakkosuosikin nenän edestä.

  • Clarissan ja Joshin esitys meni penkin alle. Fanisuosikit eivät osanneetkaan laulaa. Edes suomenruotsalaisten äänet eivät heitä pelastaneet.

  • Tuomariston pisteet annettiin epäloogisin peruistein. Toisten pisteitä rokotettiin liian hyvän laulusuorituksen vuoksi ("koska kyseessä ei ole laulukilpailu"). Jotkut taas saivat kannustuspisteitä, jos vaikka vielä oppisivat laulamaan.

  • Redrama mainitsi sanan "Euroviisut".

  • Toni Wirtanen tirolilaishattuineen oli kuin suoraan Putouksen sketsihahmokisasta.

4 kommenttia:

  1. No niin, nyt on kuunneltu spotifysta biisejä ja softengine on ollut kuuntelussa useimmin. Eli mun pisteet menee sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet oikein paneutunut asiaan! :D Softengine on kyllä kova. En yhtään pistäisi pahakseni, jos pojat pääsisivät edustamaan Suomea Köpikseen. Suomi arvottiin muuten eilen esiintymään toisen semifinaalin loppupuoliskolla. Sieltä olisi ihan hyvät mahikset finaalipaikkaan ;)

      Poista
  2. Kivoja tekstejä UMK:Sta :) muutenkin kiva blogi sulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaikka UMK ei nyt formaattina ole ihan mieleeni, on tänä vuonna ollut hyvä taso biisien suhteen :) Toivon kyllä silti, että tämä on viimeinen vuosi UMK:ta...

      Poista