22.1.2014

MF-kuumetta

Enää puolisentoista viikkoa niin Ruotsin viisukarsinta Melodifestivalen käynnistyy. Minä olen innoissani ja niin ovat myös länsinaapurimme. Tässä todiste siitä, eli MF-teemainen mainos kauppaketju Coopilta:


Kuten täällä on tullut todettua, en ole tänä vuonna matkustamassa paikan päälle seuraamaan Melodifestivalenin finaalia. Hätä ei onneksi ole tämän näköinen, sillä Yle Fem lähettää kaikki semifinaalit ja itse finaalin suorana lähetyksenä <3 Kerrankin Yle-vero lunastaa itsensä takaisin!

Uuden Musiikin Kilpailun finaali tulee samaan aikaan kuin ensimmäinen MF-erä. Pitäkää vaan maanpetturina, mutta taidan kääntää suosiolla kanavan Yle Femin puolelle... 

Ei Ruotsissakaan aina osata äänestää oikeita kappaleita jatkoon. Välillä tuntuu, että ruotsalaiset ovat musiikkimaultaan suorastaan idiootteja :D Silti Melodifestivalen viihdyttää minua vuodesta toiseen. Melodifestivalen on myös selkeä formaatti, toisin kuin UMK. UMK:n kohdalla säännöt tuntuvat elävän omaa elämäänsä.

Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Olenkin aina ollut enemmän mustikoiden perään ;)

Odotatko sinä Melodifestivalenia?


4 kommenttia:

  1. Juu melodifestivalenia jaksaa katsoa, UMK ei voisi vähemmän kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoitko sä silloin vielä Suomen karsintoja, kun ei ollut UMK:ta?

      Poista
  2. Tänä vuonna aion tsekata ihan jo siksikin, että on virallinen viisumaanpetturuuruuteni 30. vuosi ;). Sannaa ja Alcazaria odotan eniten, ne tutun turvalliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs me maanpetturit! ;) Sulla on kyllä pitkä MF-tausta!

      Odotan kyllä paljon noilta "vanhoilta konkareilta", mutta annan mahdollisuuden myös uusille tulokkaille. Eka erä on jo aikamoisen kova, YOHIO ja Elena Paparizou messissä <3

      Poista