13.1.2014

Selja ja Kertakäyttösydän = Something better

UMK:n tuotanto on pielessä, myönnetään. Sitä en voi kuitenkaan kiistää, etteikö mukana olisi hyviä biisejä :) Jälleen tapahtui klassisesti: live-esitykset muuttivat mielipiteitäni radikaalisti. Jo ensimmäisen alkuerän jälkeen olisin valmis kelpuuttamaan Suomen edustajiksi jopa kolme esitystä. Ne ovat:

Hukka ja Mama - Selja
Hipsteriydestä huolimatta Hukka ja Mama veivät sydämeni <3 Yhtye on todella sympaattinen ja "Seljassa" on mielestäni oikeaa hittipotentiaalia. Jotkut fanit ovat sitä mieltä, ettei tämä sovi viisulavalle. Minä kysyn, miksi ei? Tärkeintähän on lähettää Euroviisuihin hyvä biisi ja kokonaisuus. Hukka ja Mama täyttävät molemmat kriteerit. Uskon "Seljan" selviytyvän keräilyerästä finaaliin ja nousevan siellä kärkikahinoihin.

Softengine - Something better
Seinäjoen pojat yllätivät minut täydellisesti! Solistissa on karismaa ja bändin meininki vaan toimi lavalla. Tässä sen taas näkee, ettei levyversio kerro koko totuutta. Vaisulta kuulostanut biisi nousi hetkessä kakkossuosikikseni. Eipä ollut mikään yllätys, että nuorukaiset ponnistivat suoraan finaaliin. Fanipohjaa varmasti löytyy.

Jasmin Michaela - Kertakäyttösydän
Huh, miten flirtti ja keimaileva laulajatar ;) Jasmin Michaela veti todella hyvin. Biisi on kisan parhaita, tykkään leikkisistä sanoista kuin hullu puurosta. Jos saisi vielä enemmän väriä esitykseen, se olisi siinä!

Karsinnassa MIAU ja Dennis Fagerström edustivat keskitasoa. MIAU tarjoili hieman anarkiaa ja rajua meininkiä, Dennis puolestaan edusti unelmavävy-osastoa. Lili Lambert putosi kisasta ja ansaitusti. Tuollaisella taiteilijanimellä odottaisi enemmän karismaa, asennetta ja esiintymisen iloa. Valitettavasti mikään niistä ei välittynyt Lilin esityksestä :/

Ensi lauantain erässä ei mielestäni ole yhtä kova taso, mutta sallin itseni yllätettävän. Siitähän Euroviisuissa on myös kyse.

2 kommenttia:

  1. Apua apua apua... Hukka ja Mama on ollut mun kanssa samassa koulussa, mutta en ole vieläkään ehtinyt kuunnella niiden biisiä! Ärsyttää tämä muka kiireellisyys. Mutta täytyy paneutua. Täytyy sitten kommentoida tarkemmin, kun olen omat mielipiteeni näistä tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sittenhän sä olet melkein sukua julkkikselle :D Siistiä!
      Mielipiteitä ja kommentteja odotellessa ;)

      Poista