11.3.2014

Viisuisia kirpparilöytöjä

En ole mikään himoshoppailija, mutta rakastan kirpputoreja. Eräs kirpputori on osoittautunut varsinaiseksi aarreaitaksi. Olen löytänyt sieltä paljon Euroviisu-levyjä ja artistien promopaketteja. Ilmeisesti joku paikallinen viisufani on kyllästynyt katselemaan levyjä nurkissaan, koska valehtelematta JOKA KERTA tämän kirpparin hyllystä löytyy jotain viisuaiheista.

Nytkään en joutunut lähtemään kotiin tyhjin käsin. Kuvassa tämänkertainen saalis:

  • Hollannin promomateriaali vm. 2005
  • Suomen promomateriaali vm. 2002
  • YOHIOn kokopitkä levy
  • Tanskan promolevy vm. 2001
  • Tanskan promolevy vm. 2002
  • Suomen karsinnoista tutun Susann Sontagin signeerattu single :D Ei varsinaisesti ole viisulevy, mutta en raaskinut jättää sitä hyllyyn pölyttymään.
  • Saksan promolevy vm. 2002


Eikä tullut kalliiksi, levyt maksoivat vain 50 senttiä / kipale. Näiden ohella ostin "Mr Euroviisu" Johnny Loganin kokoelmalevyn. Lahjoitin sen eteenpäin ystäväni isälle, joka jaksaa aina muistuttaa, että Johnny Logan ei tarvinnut naamareita voittaakseen viisut :D (Lordin voitto on vissiin aiheuttanut miesparalle traumoja). Hän laittoi levyn heti autossa soimaan, joten lahja taisi olla mieluinen.

Minäkin sain äskettäin ihanan lahjan. Eräs ystäväni oli löytänyt kirpparilta kolme viisuvinyyliä suoraan 80-luvulta <3 Silloin elettiin vielä käännösviisujen kulta-aikaa ja monia kilpailukappaleita levytettiin myös suomeksi. Tuo alimmainen levy sisältää käännösiskelmiä vuoden 1980 Euroviisuista. Ylhäällä vasemmalla on sitten kappaleet "korkeatasoisina studioversioina alkuperäiskielillä". Huvittavaa on, että levyltä löytyy myös muitakin kuin euroviisuja. Esimerkiksi Kiss-yhtyeen "I was made for loving you" :D


Ihanaa nostalgiaa! Valitettavasti en omista vinyylisoitinta, mutta ystävältäni sellainen löytyy. Täytyy jonakin päivänä fiilistellä rahisevien levyjen parissa.

2 kommenttia:

  1. Oi että!! Kirppikset on niin loistavia, kun sieltä tekee aina hyviä löytöjä. Tai ainakin melkein aina. Ja vinyylit on aivan parhaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertaakaan en ole tuolta kirpparilta tainnut lähteä tyhjin käsin <3 on se sellainen aarreaitta! :D

      Poista