18.12.2013

Here I am again



Kuten on tullut todettua, olen liian laiska seuraamaan eri maiden viisukarsintoja. Jotkut fanit kyllä kahlaavat jokaisen karsinnan läpi, pisteyttävät kandidaatit ja käyvät niistä kiivasta keskustelua. Minulla ei riitä energia siihen. 

Sen sijaan kuuntelen satunnaisesti karsintatyrkkyjä, jos jotain kiinnostavaa tulee vastaan. Nyt sellainen löytyi Latviasta. Tämä kappale on yksi 24 semifinalistista, jotka tavoittelevat matkalippua Kööpenhaminan Euroviisuihin. Karsinta tosin käydään vasta ensi vuoden puolella, mutta fanien iloksi laulut ovat jo nyt kuunneltavissa.



Kappaleen "Here I am again" esittää laulajalupaus nimeltään NIKO. Hän kilpaili edustuspaikasta myös vuonna 2013, mutta joutui tyytymään kuudenteen sijaan. Katsotaan, mihin nuorukaisen rahkeet tällä kertaa riittävät. Vaikka menestystä ei tulisikaan, aistin tässä biisissä fanisuosikin piirteitä ;) Onhan esittäjänä katseenkestävä artisti, sävelmäkin on tarttuva ja sen tahdissa voi tanssia. Mikä tärkeintä, minulla on jälleen uutta musiikkia soittolistalleni.

Iskeekö NIKO sinuun?


2 kommenttia:

  1. Ei ehkä ihan mun tyylistä musiikkia, mutta ihan kiva perusviishumppahan tuo on. Ja kieltämättä on kyllä söpö poika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuun aina iskee tällainen meininki ;) Mutta eihän kaikkien tosiaan tarvitse tykätä. En tiedä, tykätäänkö Latviassakaan :D Sen näkee sitten helmikuussa.

      Poista