16.3.2015

Melloparty hos mig


Melodifestivalen-kiertue on nyt saatu päätökseen. Matkalipun Wieniin voitti odotetusti iki-ihana Måns Zelmerlöw kappaleellaan "Heroes". Eihän tuosta voi sanoa muuta kuin VAU! Ystäväni on aivan vakuuttunut, että ensi vuonna viisuillaan Ruotsissa. Eipä minulla olisi mitään sitä vastaan. Malmön viisut jäivät väliin, mutta näitä kisoja en kyllä missaisi!















Pidimme kaverien kanssa finaalikatsojaiset luonani. Innostuin Ruotsi-teemasta vähän liiankin kanssa ;) Ruokalistalla oli muun muassa "G:sons Godbitar", "Estelles Prinsesstårta" ja muuta ruotsalaishenkistä purtavaa. Koristeluissakin mopo taisi karata käsistä...


















Meillä oli myös oma pisteytys illan kappaleista. Lopputulos oli voittajan osalta ylivoimainen, mutta muuten sijoitukset poikkesivat aika lailla virallisista tuloksista.

1. Samir & Viktor: Groupie 14
2. JTR: Building it up 14
3. Dinah Nah: Make me (La la la) 32
4. Jon Henrik Fjällgren: Jag är fri (Manne liem frije) 28
5. Jessica Andersson: Can't hurt me now 4
6. Måns Zelmerlöw: Heroes 41
7. Linus Svenning: Forever starts today 16
8. Isa: Don't stop 6
9. Magnus Carlsson: Möt mig i Gamla stan 23
10. Eric Saade: Sting 20
11. Mariette: Don't stop believing 22
12. Hasse Andersson: Guld och gröna skogar 12


















Olin järkyttynyt Dinah Nahin alhaisesta sijoituksesta. Toki se oli finaalin huonoin... Ruotsalaiset eivät selvästikään tajunneet kappaleen hittipotentiaalia... Hasse Anderssonin kansansuosiota en myöskään ymmärrä. No, ehkä minun ei tarvitsekaan.


















Viisufanien parissa ollaan pari viime vuotta oltu sitä mieltä, että Mellojen musiikillinen taso on laskenut. Vuosi 2015 olikin mielestäni kovatasoisempi kuin pari viime vuotta. Ehkä kappalemäärän supistaminen teki ihan hyvää kilpailulle :)

Toivon Ruotsille menestystä täydestä sydämestäni. Harmi, että samaa en voi sanoa Suomen kappaleesta.

6 kommenttia:

  1. Oli mahtavat bileet, ja oikea kappale voitti. Måns <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos co-hostaamisesta! <3 Ja Måns verkligen <3

      Poista
  2. Melodifestivalen oli tosiaan tänä vuonna kovatasoinen. Oli varmasti kivat Mello-pippalot!:) Itse sain kaverini, joka ei ole ennen pitänyt juuri laulukilpailuista innostumaan viisuista juuri lauantain shown ansiosta. :D.
    Olisiko seuraavana sitten esikatseluiden aika vai kuinka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aina ihan parasta, kun saa jonkun "taviksen" innostumaan :D

      Kohtahan kaikki kappaleet olisi valittu ;) Ite olen suunnitellut tosin meneväni Helsingin esikatseluihin, koska samana iltana on se viisuristeily jossa esiintyy Opera Skaala ja Lili & Susie. Mutta voisihan Kotkan jengi silti katsella biisit yhdessä? Teillä?

      Poista
    2. Juu meillä voisi kokoontua ihan hyvin puolestani. Itselläni hieman teatterikiireitä, kun näytelmän lähestyessä harkkoja on myös lauantaisin. Silmäilin kuitenkin aikataulua ja tulin siihen tulokseen, että joko maaliskuun 28. tai huhtikuun 4. kävisi omien menojeni puolesta aika hyvin. :)

      Poista
    3. Pistetään korvan taakse! Tuo 4.4. on mulle sopivampi.

      Poista