4.4.2014

Unohdettuja helmiä: "Hollow"

Aurinkoista perjantaita kaikille!


Ajattelin lanseerata tällaisen juttusarjan, jossa nostan esille joko karsinnoissa pudonneita tai muuten unholaan jääneitä viisuja. On sääli, että kaikki hyvät euroviisut eivät jää elämään. Usein ne huonoimmat biisit tai irvokkaimmat esitykset jäävät parhaiten mieleen, voittajista puhumattakaan. 

Tämä kappale ei ole mikään voittaja, itse asiassa se sijoittui alkukarsinnassaan vasta sijalle 8, eli siis viimeiseksi! Esittäjänä on Janet Leon (s. 1990) iranilaissyntyinen, ruotsalainen laulajatar. Hän teki viime vuonna Melodifestivalen-debyyttinsä. Kappale "Heartstrings" ja sähäkkä sininen catsuit jäivät varmasti monien mieleen. Janet putosi tiukasti neljän parhaan joukosta sijoittuen karsinnassa viidenneksi. Se lienee kaikista turhauttavin sijoitus.

Tänä talvena Janet Leon halusi revanssin. Hän esitti power-balladin nimeltään "Hollow". Itsekään en sitä juuri noteerannut. Nyt muutamien kuuntelujen jälkeen tajusin, millaisesta helmestä on kyse. Kappale ei heti avaudu, mikä yleensä ennustaa "pitkää käyttöikää" ;) Ehkä tämä koitui Janet Leonin kohtaloksi.


Mitä mieltä olet Janetin biisistä? Hitti vai huti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti