31.7.2014

Euroviisulogo on uudistunut


Kymmenen vuotta palvellut viisulogo on saanut uuden ulkoasun. EBU tiedotti asiasta tänään ja julkaisi muokatun logon. Perusideahan on sama, mutta kuitenkin erilainen. Muutoksia inhoavana rapuna en vielä oikein sulata tätä ;)


Ironista, että vain kuukausi sitten tatuoin itseeni tuon vanhan logon. En osannut aavistaa, miten lähellä loppua logon taru silloin oli. Turha sitä on katua, koska asialle ei enää mahda mitään. Pidin kuitenkin tuosta vanhasta sydämestä enemmän. Se oli ehtinyt myös muodostua niin ikoniseksi ja tunnistettavaksi elementiksi.

Mitä mieltä sinä olet uudistuneesta logosta?

3 kommenttia:

  1. Sen verran pieni muutos että olisi voinut jättää tekemättä.

    VastaaPoista
  2. Lähinnä tulee flashbackaavaa muistikuvaa ajasta, jolloin pimittivät pitkään Malmöön liittyvää informaatioa, mutta sen sijaan julkaisivat näitä, jos nyt ei tyhjänpäiväisiä, niin vähintäänkin toisarvoisia uutisia, kuten missä järkätään Malmon avajaiset tms. Toi logon muutos on niin huomaamaton, että ihan hyvin olisivat voineet hoitaa julkaisun samalla, kun informoivat missä järjestetään 60-vuotis happening. Tai siis oletan, että jonkislainen anniversary show olisi ensi vuonna tulossa.

    Uusi logo on ihan kiva, se siitä. Ei ole niin sellainen ulkoisesti kuin uutisarvoltaankaan, että olisi ollut aihetta erikseen uutista julkaista.

    VastaaPoista
  3. Olen kyllä samaa mieltä, että muutos on turhan pieni. Ehkä sulattaisin asian paremmin, jos logosta oltaisiin tehty kokonaan uudenlainen :P

    VastaaPoista